Inici Societat Jorba rep un estudi per evitar noves esllavissades als talussos del municipi

Jorba rep un estudi per evitar noves esllavissades als talussos del municipi

COMPARTIR

L’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona ha fet entrega a l’Ajuntament de Jorba de l’estudi que va encarregar sobre els talussos del vessant del Puig de la Guàrdia i el camí de la Resclosa.

El treball s’ha centrat en estudiar les zones afectades per evitar les petites esllavissades i caigudes de terres i petits blocs que en períodes de pluja afecten a cases i carrers del municipi, sobretot els referents al vessant nord que ressegueix tot el poble.

L’estudi ha identificat les zones d’actuació i proposa diferents formes d’intervenció per a l’estabilització dels talussos, prioritzant els punts que necessitin una millora de l’estabilitat, assenyalant les zones d’actuació i una valoració econòmica d’aquests treballs. En total s’han identificat 10 actuacions al llarg del talús del Puig de la Guàrdia i 1 actuació al talús del camí de la Resclosa.

L’estudi ha estat elaborat pel Servei d’Equipaments i Espai Públic de la Diputació de Barcelona i ha pressupostat un cost total de les intervencions als dos talussos que poden anar dels 570 als 580 mil euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*