Inici Destacats Jorba celebra Pasqua amb la cantada de caramelles i l’Aplec de la...

Jorba celebra Pasqua amb la cantada de caramelles i l’Aplec de la Sala

COMPARTIR

El diumenge, 31 de març, Diumenge de Pasqua, Jorba el celebrarà a la cantada de les caramelles. La colla de les caramelles de Jorba ha preparat una matinal per poder gaudir d’aquesta tradició tan nostrada.

Així, a partir de 2/4 de 10 del matí i recorrerà el nucli de Jorba, Sant Genís i també les masies, començant a la Jardineria Travé i passant per Cal Rosinyol, Cal Piqué, Cal Mas Marell fins a arribar al Convent Carmelites.

L’activitat és organitzada per Caramelles de Jorba i l’Ajuntament de Jorba i comptem amb la col·laboració de Làctics La Tossa, Sumollant, Alberg de Sant Jaume, Farmàcia Álamo, Fruits secs Torra, Discom, Molí d’oli can Gibert, Centre Agrícola Sant Genís, Eixarcolant, C.A. Sant Genís, Cooperativa El Soleràs, Jardineria Travé i Jorbencs Embitllats.

Dilluns de Pasqua, l’Ermita de la Sala acollirà l’Aplec. A les 11:30 h tindrà lloc la Missa cantada amb els Goigs de la Sala. Seguidament, hi haurà l’exhibició de balls tradicionals amb el grup de caramelles de Jorba i en acabar, sardanes amb el quintet de Cobla Terres de Marca.

Al migdia hi haurà un dinar popular i després gimcana infantil i tirada de bitlles catalanes.

Les persones interessades a participar en el dinar cal inscripció prèvia fins al dimecres 27 de març a l’Ajuntament de Jorba 938094000. El preu del menú, que consta de paella, pa, vi o aigua és de 8 euros per persona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*