Inici Societat Jorba actualitza el seu pla d’abastament d’aigua

Jorba actualitza el seu pla d’abastament d’aigua

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla director d’abastament d’aigua potable del municipi de Jorba, un treball que ha servit per actualitzar l’inventari de la xarxa, incloent totes les conduccions d’aigua, els pous i els dipòsits, avaluant-ne el seu estat de conservació. El document ha estat lliurat aquest divendres pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcalde David Sánchez.

A partir de les dades recollides en aquest estudi s’han proposat unes actuacions que permetran millorar les condicions de pressió en diverses zones del municipi i incrementar el rendiment de la xarxa. Igualment, es proposa la renovació de part de la xarxa per tal de millorar les condicions actuals de funcionament. El conjunt de les actuacions previstes en aquest treball és de 741.700 euros.

Els plans directors de xarxes de serveis són una eina de suport a la presa de decisions d’inversió en la millora de les xarxes de titularitat municipal com son l’aigua potable, l’enllumenat públic i el clavegueram. A més d l’inventari de la xarxa, els treballs inclouen una diagnosi sobre el seu estat, propostes de millora amb les característiques tècniques, i un pla d’etapes d’inversió a realitzar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*