Inici Futbol Johan Cruyff presideix diumenge a Igualada la final europea del seu campionat...

Johan Cruyff presideix diumenge a Igualada la final europea del seu campionat escolar

COMPARTIR

[Img #8022]Aquest proper diumenge 16 de juny, el camp del Xipreret d’Igualada serà la seu de la Final Europea del Campionat escolar Cruyff Courts 6vs6, organitzat per la Fundació Cruyff .
Els campions de Holanda, Dinamarca, Anglaterra i Catalunya lluitaran pel títol. Enguany més de 20.000 nens/es entre 10 i 12 anys han participat en aquest campionat.

Johan Cruyff estarà present en el Cruyff Court d’Igualada per lliurar els premis als guanyadors i participants. “Aquesta Final europea és el primer pas internacional, el següent serà organitzar el mundial dels Cruyff Courts” diu Johan Cruyff.

L’esdeveniment Cruyff Courts 6vs6 ha crescut molt en els últims anys. De 5.000 participants el 2009 a més de 20.000 participants enguany. La Fundació Cruyff organitza el torneig a Holanda, Catalunya, Anglaterra, Dinamarca, Malàisia i les Antilles Holandeses. En un futur, s’espera la participació dels Cruyff Courts de Japó, Polònia i Israel.

Respecte, integració i el coneixement d’altres cultures són la clau del torneig. El nens, a més de competir, aprenen dels demés nens/es i de les seves respectives cultures.

“Tenir respecte pels demés”

Una de les 14 regles de Johan Cruyff, present en tots els 180 camps Cruyff Courts del món, és el respecte. En el torneig, tots els participant signen la “bandera de respecte” abans de competir, comprometent-se al joc net.

[Img #8023]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*