Inici Cultura Els Jocs Florals de Calaf dedicaran un premi especial a Manuel de...

Els Jocs Florals de Calaf dedicaran un premi especial a Manuel de Pedrolo

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha convocat la tercera edició del premi literari dels Jocs Florals municipal. En aquesta tercera edició, les categories, disciplines i premis a què es pot optar són.

FLOR NATURAL
Subcategoria Cicle Inicial
Subcategoria Cicle Mitjà
Subcategoria Cicle Superior
Disciplina: lliure
Premi: 50 euros en llibres i/o material escolar per cada subcategoria

FLOR NATURAL
Subcategoria 1r. i 2n. ESO
Subcategoria 3r. i 4t. ESO
Subcategoria Batxillerat
Disciplina: lliure
Premi: 50 euros en llibres i/o material escolar per cada subcategoria

VIOLA D’OR (A partir de 18 anys)
Disciplina: poesia
Premi: 150 euros

ENGLANTINA D’OR (A partir dels 18 anys)
Disciplina: prosa
Premi: 150 euros

PREMI ESPECIAL MANEL DE PEDROLO: Tots els textos presentats en qualsevol de les tres categories – flor natural, viola d’or o englantina d’or – optaran a aquest premi especial. El jurat l’atorgarà, si és el cas, a aquella obra on hi valori alguna vessant vinculada a l’obra i/o figura de Manuel de Pedrolo. En aquest cas el premis serà de 50 euros en el cas que l’obra seleccionada sigui de la categoria Flor Natural o de 150 euros si és de les categories Viola d’Or o Englantina d’or.

Les obres es podran presentar fins el 29 de març a la recepció de l’Ajuntament de Calaf o bé a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com.

El lliurament de premis es realitzarà en un acte organitzat per l’Ajuntament durant la celebració de la Diada de Sant Jordi 2017 el dia 23 d’abril a les 17.30h de la tarda a la plaça dels Arbres.

El jurat del premi estarà format per docents, escriptors i altres persones de conegut prestigi literari i acadèmic i serà l’encarregat de determinar els guanyadors de cadascun dels premi, reservant-se el dret de declarar-lo desert.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*