Inici Destacats Els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia reprenen les competicions

Els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia reprenen les competicions

COMPARTIR

Després de l’aturada per les vacances de Nadal, els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia tornen aquest cap de setmana a reprendre les diferents competicions esportives. Dissabte la jornada servirà per tornar a l’hàbit esportiu, tocar pilota i procurar el millor resultat per l’equip.

A la piscina de “Les Comes” es celebrarà la primera jornada de control de natació, estil lliure, per marcar el temps classificatori per al Campionat Comarcal de Natació. Així doncs, tothom qui vulgui participar al Campionat haurà de realitzar com a mínim una jornada de control. A part de la de dissabte, els propers 2 i 23 de febrer es realitzaran les jornades de control d’esquena i braça i papallona i lliure, respectivament.

Per diumenge hi ha previst el 26è Cros García Lorca, un clàssic al circuit de cros de l’Anoia. Al barri de Vistalegre de Santa Margarida de Montbui es dibuixaran els diferents circuits que, des de les 10:00 del matí aniran convocant les diferentes categories.

Per aquest mes de gener hi ha prevista una nova sessió de la Formació Multiesportiva, específica per professors d’educació física i professionals de l’esport que vulguin ampliar els seus coneixements i aplicar-los a l’aula. El dilluns 21 de gener la temàtica tractarà la Gamificació com a mètode educatiu. La temàtica repeteix cita a la Formació Multiesportiva del Consell Esportiu de l’Anoia que, vist l’èxit de la primera edició, torna per explicar noves fórmules de barrejar tecnologia i esport.

L’any nou sempre és un bon moment per plantejar-te nous reptes, objectius i millorar els hàbits. El Consell Esportiu de l’Anoia, durant l’any, planteja tot un seguit d’articles al voltant d’una temàtica per millorar i aconseguir nous hàbits. Recomanen fer una ullada a la secció de notícies del seu web.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*