Inici Política Joan Vich veu “paranoia obsessiva” en els grups impulsors de la moció...

Joan Vich veu “paranoia obsessiva” en els grups impulsors de la moció de censura

COMPARTIR

Després que un dels partits impulsors de la moció de censura, Decide, acusés l’exalcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, d’haver pressionat per fer retirar el suport a la mesura, Vich ha desmentit “de manera categòrica aquestes falses i gratuïtes afirmacions”.

L’exalcalde diu que “els que em coneixen saben del meu comportament i manera de fer” i afegeix que “les mentides sobre la meva persona formen part d’una paranoia obsessiva per part d’aquest grups polítics signants de la moció, de situar-me darrera de qualsevol cosa que passés a l’Ajuntament de Vilanova del Camí”.

Joan Vich reivindica que “fa dos anys que vaig dimitir de l’Alcaldia”, un càrrec que va assumir Vanesa González, que considera una persona “amb la suficient capacitat, empenta i lideratge per a fer front amb èxit a les responsabilitats del càrrec, com en tot aquest temps s’ha demostrat”.

L’exalcalde recorda que González i el seu partit “va guanyar clarament” les darreres eleccions municipals, motiu pel qual “la moció presentada per PSC, VA, IPV, i Decide vulnera la voluntat majoritària manifestada pel poble de Vilanova del Camí”.

Joan Vich té “confiança plena” en González, “com també ho ha fet posteriorment la ciutadania del nostre poble”, i per això reivindica que “mai he intervingut i/o interferit en cap de les decisions municipals i perquè fa dos anys que vaig dimitir i a més estic allunyat de la militància política”. Les desavinences al PSC vilanoví el van fer donar-se de baixa del PSC poc després de deixar el càrrec.

Vich considera que “aquest desagradable episodi forma part de la política d’aquests grups per intoxicar a l’opinió pública i desprestigiar la figura de la pròpia Alcaldesa, cosa tant covarda, innoble i injusta com la mateixa moció de censura que aquest grups han presentat”.

1 COMENTARI

 1. Que vulnera la voluntad mayoritaria manifestada por el pueblo de Vilanova del Camí, ya me dirá:

  V365 1289 PSC 906
  ERC 455 VA 684
  CiU 381 IPV 557
  DECIDE 339
  TOTAL 2125 TOTAL 2486

  Será que vulnera su voluntad y por favor no hable en nombre del pueblo de Vilanova, que ya le sufrimos bastante

FER UN COMENTARI

*