Inici Destacats Joan Tardà i Alba Vergés protagonitzaran el Sopar de la República d’ERC...

Joan Tardà i Alba Vergés protagonitzaran el Sopar de la República d’ERC Anoia

COMPARTIR

El proper divendres 12 d’abril, el restaurant Scorpia d’Òdena acollirà el tradicional Sopar de la República i la 15a edició del Premi Estel Blanc, organitzats per Esquerra Anoia.

A l’acte, celebrat cada any en motiu de la proclamació de la república feta per Francesc Macià, ara fa 88 anys, hi haurà com a caps de cartell la consellera de Salut Alba Vergés i el diputat al Congrés Joan Tardà.

La formació republicana aprofitarà l’esdeveniment per a presentar totes les candidatures comarcals a les eleccions municipals del proper mes de maig. Els republicans han treballat en els darrers quatre anys per a configurar llistes properes i transversals en cada municipi.

Agrupació Sigarra, premiats amb l’Estel Blanc

En el mateix sopar s’entregarà el Premi Estel Blanc, que enguany celebra la seva 15a edició, i recaurà en l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra, organitzadors, entre d’altres, del Pessebre Vivent dels Prats de Rei.

Per a assistir a l’acte, cal reservar amb antelació enviant un correu electrònic a l’adreça anoia@esquerra.cat, o bé trucant al 676865449. El preu del sopar són 18€ per persona.

FER UN COMENTARI

*