Inici Atletisme Joan Sendra i Carla Bisbal (CAI Petromiralles/Jocnet), campions d’Espanya Sub-16 amb la...

Joan Sendra i Carla Bisbal (CAI Petromiralles/Jocnet), campions d’Espanya Sub-16 amb la selecció catalana

COMPARTIR

Els atletes de categ. Cadet – Sub-16 – del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet Carla Bisbal i Joan Sendra, es van proclamar campiona i sots campió d’Espanya Cadet CSD per seleccions Autonòmiques, formant part de la Selecció Catalana Sub-16, en la seva participació al Campionat d’Espanya disputat el cap de setmana passat – dissabte i diumenge – a les pistes de Moratalaz (Madrid).

Individualment, Joan Sendra era el guanyador individual – Or – en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,90m. (marca personal), i sots campió per equips, i Carla Bisbal era 2ª individual – Argent – en els 1.000 m.ll. amb 2’57”78, (marca personal a. lliure), a només 50/100 de la guanyadora, l’atleta de Castella/Lleó Sara Bogo, i campiona estatal per Seleccions amb Catalunya.

La Selecció Catalana es va proclamar campiona estatal en femenines, amb 275 punts, per davant de la Comunitat de Madrid, 2es amb 253,5 punts, i de Castella/Lleó, 3eres amb 234 punts, mentre en masculins Catalunya era 2ª amb 256 punts, a 2 punts d’Andalusia, guanyadors amb 258 punts, i per davant d’Aragó, 3ers amb 231 punts, entre 17 seleccions autonòmiques participants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*