Inici Destacats Les JERC Igualada demanen a Marc Castells que trenqui el pacte amb...

Les JERC Igualada demanen a Marc Castells que trenqui el pacte amb el PP

COMPARTIR

Les joventuts republicanes consideren “indignant” i “vergonyós” que Marc Castells hagi pactat amb el PP que “jutja i condemn a representants electes del poble català” i li demanen que “trenqui el pacte que mai s’hauria d’haver produït” d’Igualada amb el PP per lleialtat amb els encausats pel 9N. Asseguren que ERC mai pactarà amb el PP i que això forma part de “la vella política”.

Les Joventuts Republicanes volen que Marc Castells trenqui el pacte actual de pressupostos i ordenances fiscals amb el Partit Popular d’Igualada. Segons els joves, “aquests dos acords són els més importants de tot l’any ja que decideixen tot el que farà el govern d’Igualada” i demanen que “trenqui immediatament el pacte amb el PP que mai s’hauria d’haver produït” ja que, al·leguen les JERC, “aquest partit ha fet jutjar i condemnar a representants electes del país per posar les urnes al passat 9N” a més de “voler prohibir que els ciutadans votin i que han castigat constantment als catalans”. Alhora veuen “surrealista” que tenint majoria absoluta l’alcalde d’Igualada “regali poder al PP”.

Per altra banda, reafirmen que “ERC mai pactarà amb el PP i no ho farem per una qüestió de principis”. Finalment les JERC demanen “coherència” a l’alcalde d’igualada i que estigui “a l’alçada del moment polític i social del país, i això vol dir ser conseqüent en les decisions que es prenen”.

FER UN COMENTARI

*