Inici Destacats Jennifer Villoria i Toni Carol encapçalaran la llista de la CUP a Hostalets...

Jennifer Villoria i Toni Carol encapçalaran la llista de la CUP a Hostalets de Pierola

COMPARTIR

El passat diumenge la CUP d’Hostalets de Pierola va presentar les quatre persones que encapçalaran la candidatura al municipi. Als caps de llista, Jennifer Villoria i Toni Carol, els acompanyaran Noemí Garay i Iban Vallejo en la tercera i la quarta posició respectivament. L’acte que es va celebrar el passat diumenge a la Torre del Senyor Enric hi van assistir una setantena de persones i va comptar amb el suport de diferents CUP de la comarca. A l’acte van intervenir també Roc Farreras, tinent d’alcalde de Vallbona d’Anoia, i Julia Bueno, regidora de Piera.

La CUP d’Hostalets de Pierola fa sis mesos que va començar a caminar i és la primera vegada que es presentarà al municipi i ho fan davant «la necessitat de canvi al municipi» i convençudes que cal una alternativa que lluiti «contra la sensació d’apatia que provoca entre les classes populars la percepció de que governi qui governi no es noten canvis significatius en les polítiques municipals».

L’alcaldable de la formació anticapitalista, Jennifer Villoria, va voler destacar que la CUP feia el pas de presentar-se a Hostalets per treballar al servei de la classe treballadora amb una mirada feminista, ecologista i animalista. Villoria va situar com a màxima prioritat de la candidatura garantir drets fonamentals i assegurar l’accés «a tot allò que resulta bàsic per viure com l’habitatge i els subministraments» així com potenciar l’ús comunitari dels serveis i espais públics del municipi. La CUP va voler destacar que es presenten com a «única alternativa de canvi real possible» i com a garantia que hi haurà regidores al consistori que lluitaran al servei de la majoria «amb humilitat, transparència i honradesa».

Finalment, les candidates de la CUP van animar a totes les persones assistents a participar a l’assemblea per «construir des de la base un projecte transformador, il·lusionant i engrescador» que es posi al servei «dels treballadors i treballadores, de les dones empoderades, dels qui treballen la terra, del jovent, de les famílies i dels petits comerciants i restauradors».

Propers actes de presentació

Després de l’acte que van fer el passat diumenge, la CUP farà dues presentacions més per tal d’arribar a totes les veïnes del municipi, tant les del nucli històric com les de les urbanitzacions. Per això aquest dissabte 11 de març a les 12h es farà un acte a la sala del Poliesportiu de la Serra Alta i el proper 26 de març la candidatura de l’esquerra independentista serà a Can Fosalba a les 12h al Casal Montserrat.

FER UN COMENTARI

*