Inici Destacats Javier Perellón no repetirà com a candidat del PSC a l’alcaldia de...

Javier Perellón no repetirà com a candidat del PSC a l’alcaldia de Piera

COMPARTIR

Javier Perellón ha anunciat que no tornarà a ser el candidat a l’alcaldia de Piera pel PSC a les municipals de 2023. A falta d’un any per les eleccions, Perellón explica que ho fa “per coherència” i perquè creu en la política “com a eina de transformació social i del benestar comunitari i la necessitat de fer canvis per continuar sumant”.

El primer tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Piera ha insistit que es tracta d’una decisió personal i, malgrat que ha assegurat que se sent amb ganes de continuar treballant, ha volgut ser “honest amb el que crec”. En aquesta línia ha volgut destacar que no abandona l’Ajuntament i que seguirà treballant fins a l’últim minut, insistint que, durant aquest any que falta per a les eleccions municipals, tant ell com el seu equip “treballarem intensament per complir els compromisos electorals amb els vilatans.”

Perellón ha assegurat que donará suport en el que calgui al partit i qui assumeixi la responsabilitat d’encapçalar les llistes. A més, considera que el relleu del partit està garantit i preparat per iniciar una nova etapa política amb la qual confia plenament.

Javier Perellón va ser escollit cap de llista al 2015, quan va començar a liderar el partit. A les darreres eleccions del 2019, els Socialistes van obtenir quatre regidors. Des de la moció de censura impulsada l’any passat amb Junts per Piera, el PSC forma part del govern municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*