Inici Cinema Javier Mariscal crea la imatge de la quinzena edició del Festival Zoom...

Javier Mariscal crea la imatge de la quinzena edició del Festival Zoom Igualada

COMPARTIR

El festival Zoom Igualada, dedicat a la ficció audiovisual, va presentar ahir la imatge de la seva quinzena edició, que es celebrarà del 21 al 26 de novembre.

Els responsables del festival, Anna Cervera i Jordi Comellas, van explicar ahir que volien celebrar l’aniversari amb aspectes com el cartell. Per aquest motiu han encarregat a Javier Mariscal la imatge d’aquesta quinzena edició del Zoom.

Mariscal va explicar ahir que el cartell està presidit “per una espiral que recorda el moviment, un aspecte molt televisiu” i va reivindicar que la imatge juga amb els colors i amb negatius i positius, destacant la presència del nom del festival.

Un cartell singular que es va presentar també de forma poc habitual. Mariscal, Cervera i Comellas van mostrar el cartell a dins d’un globus aerostàtic mentre s’omplia d’aire, minuts abans d’emprendre amb ell un vol pel cel d’Igualada.

El Zoom Igualada és des de l’any 2003 l’únic festival de l’Estat dedicat al cinema per a televisió, tot i que s’ha anat obrint al llarg d’aquests anys a altres formats de ficció audiovisual com les websèries o els curtmetratges.

Els actes de l’aniversari continuen la setmana vinent amb una exposició a la Biblioteca Central d’Igualada, que s’inaugurarà el 26 de juliol.

FER UN COMENTARI

*