Inici Destacats Jaume Alonso Cuevillas, Gonzalo Boye i Pere Martí participaran en un acte...

Jaume Alonso Cuevillas, Gonzalo Boye i Pere Martí participaran en un acte a Igualada

COMPARTIR

La formació de Junts a Igualada, constituïda fa menys d’un any, està combinant les seves trobades amb entitats, associacions i partits locals amb l’organització d’actes, oberts a la ciutadania, amb els quals es pot escoltar, de prop, les veus d’alguns dels protagonistes de l’agenda política actual a Catalunya. Després de les trobades organitzades amb la presidenta del Parlament Laura Borràs i els exconsellers Josep Rull i Jordi Turull, el pròxim 24 de novembre Igualada té una cita amb els advocats del president Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas i Gonzalo Boye, i amb el periodista Pere Martí Colom, actualment director de comunicació de Junts per Catalunya i que fou director de comunicació del govern de Puigdemont.

L’acte es farà el dimecres 24 de novembre, a les 7 de la tarda, al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada, on Jaume Alonso Cuevillas, Gonzalo Boye i Pere Martí conversaran sobre els processos judicials contra l’independentisme, la repressió de l’estat espanyol contra Catalunya i l’actualitat política al país. També conversaran i respondran a les preguntes que els formularan diversos representants de la societat igualadins i d’un grup de periodistes locals.

Gonzalo Boye és advocat especialitzat en Dret Penal i Penal Internacional. Ha participat com a advocat en processos judicials de gran impacte mediàtic, com ara el judici per l’atemptat de Madrid de l’11 de març de 2004, el cas 4F, el cas de Luis Bárcenas o el cas d’Edward Snowden i les revelacions sobre la xarxa de vigilància mundial. Des del 2017 és l’advocat que coordina la defensa internacional dels membres del Govern del president Carles Puigdemont que són a l’exili.

Jaume Alonso Cuevillas és l’advocat del president Puigdemont des de finals 2017. El 2019 va ser elegit diputat al Congrés dels Diputats per la candidatura de Junts per Catalunya, tot i que el març de 2021 va renunciar a l’escó al Congrés, després de ser elegit diputat al Parlament de Catalunya. Durant un mes va ser secretari segon de la cambra; hi va renunciar després de qüestionar l’admissió per part de la Mesa de resolucions que suposarien una inhabilitació dels seus membres. Al Parlament, presideix la comissió d’Acció Exterior i és vicepresident de la de Justícia.

El periodista Pere Martí Colom va treballar en diversos mitjans, com Vilaweb, el diari Ara, l’Avui, entre altres. Va ser director de comunicació del Govern presidit per Carles Puigdemont i actualment és el director de comunicació de Junts per Catalunya.

Tot i que l’entrada a l’acte és obert a tothom i no cal inscripció prèvia, els organitzadors recomanen a les persones interessades en assistir-hi, que escriguin un correu a igualada@junts.cat per reservar-los uns seients.

Les persones que hagin reservat l’assistència, podran accedir al teatre de l’Ateneu Igualadí dins la franja horària de ¼ de 7 a ¾ de7. La resta d’assistents sense reserva a partir de ¾ de 7.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*