Inici Destacats JAM i Farrés Brothers i cia, al Cicle KM.0 de teatre familiar...

JAM i Farrés Brothers i cia, al Cicle KM.0 de teatre familiar de l’Aurora

COMPARTIR

Com ja és habitual, el Teatre de l’Aurora acaba el 2022 i dona la benvinguda al 2023 amb el Cicle KM.0, una cita anual que permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics de les companyies d’Igualada i la comarca. En aquesta ocasió es podrà veure l’espectacle Le Voyage de JAM, el viatge dels migrants cap a una nova vida a través de l’humor del clown, el dijous 29 i el divendres 30 de desembre a les 18 h i Dins el cau del tabalet de Farrés Brothers i cia, una adaptació teatral del famós conte d’Ernest Thompson explicada literalment des de dins del cau del Tabalet, el dissabte 7 de gener a les 17 h, 18 h i 19 h i diumenge 8 de gener a les 12 h, 17 h i 18 h.

Le voyage de JAM

La vida quotidiana d’un clown: treball, família, oci… Una vida estàndard. Però de cop i volta, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir. Fugir de la normalitat, d’una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on hi ha estabilitat.

Amb Le Voyage, JAM posa el focus sobre els refugiats i migrants, i en el viatge que han d’emprendre cap a una nova vida. Una reflexió profunda sobre un col·lectiu invisible, invisibilitzat i deshumanitzat. …perquè… és possible abordar el fet migratori des de l’humor? JAM ens ho demostra, amb una obra d’allò més dolça: amb malabars, amb riallades, amb titelles… i amb un missatge que acaba arribant a totes les edats!

Dins el cau del tabalet de Farrés Brothers i cia.

Per primer cop, el Tabalet es queda sol al cau mentre espera que la mare torni de buscar menjar. Els seus amics el criden des de fora perquè surti a jugar amb ells, però el conillet té molta por. Quan finalment es decideix a ser valent i a sortir del cau, es troba amb una serp que el vol atacar, aconseguirà espantar-la?

La companyia Farrés Brothers i cia. ens presenta una adaptació teatral del famós conte d’Ernest Thompson explicada literalment des de dins del cau del Tabalet, aconseguint així que els nens i nenes que hi entrin, acompanyin al conill en aquesta aventura.

Activitats paral·leles

Ambudes propostes van acompanyades d’activitats paral·leles. La companyia JAM oferirà el taller “El naixement d’un espectacle”, el procés de creació de tota obra artística passa per alts-i-baixos notables. En JAM explicarà com ho està fent per acabar de perfilar la seva última creació, L’actitud, pendent d’estrena. Una obra en què res no serà necessàriament allò que es veurà a primer cop d’ull. El taller tindrà lloc el dijous 29 de desembre a les 19 h al mateix teatre.

Al seu torn, els Farrés Brothers i cia. oferiran el taller “Un passeig pel món de les ombres”, en aquest taller faran servir diferents objectes i materials quotidians per construir un paisatge perquè hi pugui passejar un personatge. El taller tindrà lloc el diumenge 8 de gener a les 12.30 h al mateix teatre.

El preu dels dos tallers està inclòs en la compra d’entrades. Un cop comprada l’entrada, cal reservar l’assistència a l’activitat escrivint a info@teatreaurora.cat

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Le Voyage tindran lloc el dijous 29 i el divendres 30 de desembre a les 18 h i les funcions de Dins el cau del tabalet el dissabte 7 de gener a les 17 h, 18 h i 19 h i diumenge 8 de gener a les 12 h, 17 h i 18 h. Les entrades tenen un cost de 8 € i 6€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*