Inici Llibres J.K. Rowling: de “Harry Potter” a llibres per “adults”

J.K. Rowling: de “Harry Potter” a llibres per “adults”

COMPARTIR

[Img #2489]La creadora de l’univers literari traspassat a la gran pantalla del cinema, J.K. Rowling fa el salt a la novel.la per adults. El 27 de setembre va publicar-se a la Gran Bretanya, i també a alhora als Estats Units, Nova Zelanda, Irlanda i Austràlia el llibre que representa el seu salt a la novel.la per adults, ‘La vacant imprevista’ i que a hores d’ara ja és tot un best-seller desprès d’haver venut més d’un milió d’exemplars en llengua anglesa, tres setmanes després de la seva publicació. Ara, aquest nou èxit per l’escriptora d’origen anglès també es publicarà de manera simultània en català (Empúries) i castellà (Salamandra). Serà a partir del 19 de desembre.

La història de ‘La vacant imprevista’ és situa a Pagford, un poblet imaginari del sud-oest d’Anglaterra on la mort sobtada d’un regidor desferma una pugna ferotge entre les forces vives del poble per aconseguir el lloc del difunt, que és clau per resoldre un antic litigi territorial. L’idíl·lic poblet de Pagford no és pas el que semblava a primera vista.

J.K. Rowling és la creadora literària d’una de les sèries mes conegudes arreu del món: ‘Harry Potter’, composada per set llibres publicats entre el 1998 i el 2008. Una saga que ha venut més de 450 milions d’exemplars arreu del món. L’escriptora anglesa ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva carrera, incloent-hi el Príncep d’Astúries, el Hans Christian Andersen o el de la Legió d’Honor de França.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*