Inici Destacats Isaac Gabarró i Jorgina Miquel, nou hereu i pubilla de Calaf

Isaac Gabarró i Jorgina Miquel, nou hereu i pubilla de Calaf

COMPARTIR

El passat 10 d’abril es va celebrar el sorteig per escollir el nou hereu i la nova pubilla de Calaf que exerciran el càrrec al llarg dels pròxims 12 mesos.

Davant de tots els presents, es va fer el sorteig on en Jordi Solsona i la Duna Masafret, van participar de manera molt activa a l’hora de donar el relleu als nous escollits. L’alcalde de Calaf, Jordi Badia, va agrair la tasca que en Jordi i la Duna, els fadrins i les dames han dut a terme al llarg dels darrers mesos com a representants del municipi.

Els nou hereu i la nova pubilla, l’Issac Gabarró i la Jorgina Miquel, estaran acompanyats per tres fadrins, Gerber Fonoll, Adrián Rafael Fernandez, Oriol Pérez, i per dues dames, Núria Marsinyach, Berta Almonacid.

Tal i com marcava la convocatòria, tots ells van néixer l’any 2011 i estan empadronats a Calaf.

Durant el pròxim any, l’hereu i la pubilla, acompanyats pels fadrins i les dames, representaran Calaf en diferents actes com l’Eco Fira, la festa de l’Arrela’t, la Festa Major d’estiu i Santa Calamanda. També, com ja és tradició seran presents a la Fira d’Igualada.

En finalitzar l’acte es va obsequiar a la generació sortint i a l’entrat amb la reedició del conte il·lustrat “El principi de tot” de Manuel de Pedrolo publicat l’any 1955.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*