Inici Política IPV-VV proposa construir un nou pont entre Igualada i Vilanova del Camí

IPV-VV proposa construir un nou pont entre Igualada i Vilanova del Camí

COMPARTIR

Com a infraestructura, prioritària i principal, dins del programa d’Independents per Vilanova-Veïns amb Veu, la formació considera necessari la construcció d’un nou pont cap a Igualada entre el Barri de la Indústria i el Barri Sant Crist. Amb això “aconseguiríem una nova via de comunicació d’entrada i sortida de vehicles i vianants”.

El partit considera que “reduiríem considerablement el transit interior que circula pel centre del poble entre les dues sortides actuals cap a Igualada, el pont vell i la carretera de La Pobla de Claramunt. És aquí en la carretera de La Pobla de Claramunt, on en certes hores del dia tenim cues i retencions de sortida i entrada al municipi. Amb el nou pont reduiríem aquestes situacions i el trànsit interior”.

IPV-VV és conscient que és una inversió important, “però en aquestes situacions, i més al tractar-se d’una infraestructura bàsica, la Generalitat de Catalunya subvencionaria el projecte com ha realitzat en altres municipis amb el mateix projecte”.

El grup ha presentat aquesta proposta en un comunicat que conclou dient que “aquesta proposta és una més, que només la porta IPV-Veïns amb Veu en el seu programa electoral 2019, tot i que no descartem que en el futur copiïn aquesta idea la resta de grups”.

FER UN COMENTARI

*