Inici Política IPV-VV considera que l’operació urbanística PMUr3 està ‘plena d’ombres’

IPV-VV considera que l’operació urbanística PMUr3 està ‘plena d’ombres’

COMPARTIR

El grup municipal d’Independents per Vilanova-Veïns amb Veu s’ha afegit a les reaccions dels darrers dies sobre el pla urbanístic PMUr3, al barri de Bonavista de Vilanova del Camí. El grup que fins el passat mes de desembre formava part del govern diu que “el que sembla una operació estrella en els terrenys sota de Scorpia, i que resoldrà tots els problemes de Vilanova de cop, està plena d’ombres”.

El grup encapçalat per Juan Manuel Cividanes assegura que en les darreres reunions amb govern i oposició, l’empresa promotora del projecte va presentar “un advocat i defensor dels seus interessos, que va ser detingut el 2017 per un presumpte cas de corrupció del 3% de CiU”, segons asseguren a través d’un comunicat.

A més d’aquest anunci, IPV-VV insisteix a manifestar les seves reserves sobre el projecte i reivindica que “Vilanova del Camí perdrà patrimoni municipal en aquesta operació” i considera que el govern “hauria de posar llum i taquígrafs a les reunions mantingudes amb els promotors i els seus representants”.

El grup municipal ara a l’oposició acaba el seu comunicat amb tota una sèrie de preguntes:
“¿Perquè la parcel·la municipal és de 1.145 m2, equivalent a menys del 7% del total, quan ens toca com propietaris un 15% ?. Què passa amb els aproximadament 1.300 m2 restants?
Qui es queda la resta de terreny que li tocarien a l’Ajuntament?
¿Perquè la parcel·la municipal, tindrà ZERO m2 de zona comercial?
¿Perquè l’Ajuntament no podrà muntar cap comerç en la seva parcel·la?
¿Perquè hem de quedar tot l’habitatge protegit i de VPO, si la llei ho estableix com una obligació per als promotors ?. Els promotors surten guanyant amb aquest acord ja no tindran l’obligació de construir a càrrec seu els pisos protegits en 5 anys.
¿Perquè es modifiquen ad hoc (a mida) les claus urbanístiques, saltant-se la llei i el Pla d’Ordenació Urbana Municipal?
Qui va inventar i va orquestrar la campanya de Facebook, amenaçant amb tancar Mercadona ?. Cortina de fum per obligar els grups a votar a favor.
Sortirà guanyant el comerç local del Camp del Rei?” i finalment
“Qui guanya en aquesta operació realment?”

FER UN COMENTARI

*