Inici Política IPV-VV assegura que l’alcaldessa ha bloquejat fins ara el projecte del carrer...

IPV-VV assegura que l’alcaldessa ha bloquejat fins ara el projecte del carrer Joan Miró

COMPARTIR

El grup municipal Veïns amb Veu – IPV ha exposat a través d’un comunicat els motius del seu vot en contra en el projecte d’urbanització del carrer Joan Miró de Vilanova del Camí.

El grup liderat per Juan Manuel Cividanes assegura que “la urbanització del carrer Joan Miró va esser una exigència de VV-IPV per formalitzar la moció de censura i el canvi d’Alcaldia”. IPV-VV explica que “tot i acordar que l’execució d’aquesta obra es realitzaria els primers mesos de 2017, la Sra. Trucharte, va bloquejar des del primer dia, la seva execució i inclusió al pressupost municipal de 2017, 2018 i 2019, al·legant que no era prioritària pel PSC”.

Veïns amb Veu afegeix que “tot i aquesta posició de bloqueig durant més de 2 anys, el nostre regidor d’Urbanisme el Sr. Cividanes, va encarregar als Serveis Tècnics la redacció del projecte executiu de la petita urbanització de quasi 25 metres de longitud de carrer. Aquest encàrrec també va ser endarrerit per la pròpia Trucharte, durant mesos”.

Per fi, al novembre de 2018, IPV-VV explica que els Serveis Tècnics van informar que l’import d’execució era de 58.635 euros. El grup municipal, que ha format part del govern fins el passat mes de desembre, es mostra sorprès perquè “Trucharte, vol executar el carrer de forma urgent sense cap pressupost aprovat per 2019, fet que el fa impossible e il·legal” amb un projecte en el que “el cost ha augmentat, sense cap explicació a més de 63.000 euros”. Finalment, des de Veïns amb Veu – IPV “lamentem que el PSC, VA i Decide, acceptin aquestes formes de treballar de la Sra. Trucharte, on enganya a la ciutadania amb una obra que vol executar per oportunisme electoral, sense un pressupost aprovat pel 2019. Quan tothom sap, en el mon de l’administració, que sense pressupost aprovat no es poden executar inversions”.

També consideren que el govern podria haver buscat subvencions per reduir les aportacions privades i municipal i insten l’alcaldessa a presentar un pressupost pel 2019.

FER UN COMENTARI

*