Inici Llibres iPoe Collection, una manera diferent de llegir a Edgar Allan Poe

iPoe Collection, una manera diferent de llegir a Edgar Allan Poe

COMPARTIR

[Img #4444]L’editorial de continguts culturals ‘Play Attitude’ ubicada a Barcelona, especialitzada en la creació i edició de novel.les il.lustrades, ha creat la seva primera aplicació il.lustrada i interactiva per iPad, iPhone i iPod titulada: ‘iPoe Collection’, un compendi de relats d’Edgar Allan Poe. Una manera de reinventar els llibres electrònics, proposant una experiència de lectura molt innovadora per part d’aquesta jove empresa catalana i que ja ha rebut el primer reconeixement internacional en ser guardonada l’aplicació, com a millor ‘app de ficció’ amb el prestigiós ‘Publishing Innovation Awards’ de Nova York, convocatòria anual organitzada per la ‘Digital Book World’ que premien els e-books, llibres enriquits i les apps més innovadores en 14 categories. L’objectiu d’aquests premis, a part de reconèixer la  qualitat de les millors apps, es destacar els autors o editors, impulsant una nova manera d’entendre l’experiència de llegir en la era digital.

‘iPoe Collection’ s’ha gestat dins de l’equip de ‘Play Attitude’, que ha desenvolupat des del primer esbós fins a les animacions i música original. Un excel.lent treball creatiu i cultural perquè joves i adults gaudeixin, com mai abans s’havia fet, del terror més mític d’un dels autors d’aquest gènere més aclamats de tots els temps: Edgar Allan Poe. Aquesta aplicació vol representar una experiència única per descobrir les capacitats de tots aquells usuaris d’iPhones o iPads, on terror i tecnologia formen un tàndem perfecte.

Desprès del llançament dels dos volums fins ara publicats i arrel de l’èxit de descàrregues a través de  l’AppStore, més de 250.000, els responsables de l’editorial estan valorant l’adaptació al sistema Android. A més s’ha creat una línia de marxandatge oficial amb productes relacionats amb l»iPoe Collection’.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*