Inici Societat Investiguen un possible incendi intencionat a Vilanova del Camí

Investiguen un possible incendi intencionat a Vilanova del Camí

COMPARTIR
Un foc va afectar dissabte el paratge vilanoví de Can Titó. Foto: David Fariñas.

Un incendi ha cremat, aquest passat dissabte, uns quaranta metres quadrats de matolls a Can Titó. L’avís el va donar un veí, cap a dos quarts de set de la tarda. La Policia Local va alertar Bombers, Protecció Civil i Agents Rurals que ràpidament es van traslladar a la zona, propera al berenador del parc fluvial i enmig d’alguns arbres, i van apagar les flames.

Segons ha apuntat la regidora de Governació, Inma González, cal agrair la ràpida actuació policial que va evitar que el foc es propagués i no s’hagin de lamentar conseqüències majors. Tot i així apunta que el foc podria haver intencionat o si més no, fortuït però per intervenció humana i falta de precaució.

Aquesta setmana comença la campanya de prohibició de fer foc al bosc, precisament per tal de prevenir els incendis forestals. Entre el 15 de març i el 15 d’octubre, queda prohibit en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d’esbarjo.

Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d’obra amb mata guspires.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*