Inici Societat La investigació dels incendis centra la trobada de les ADF de l’Anoia

La investigació dels incendis centra la trobada de les ADF de l’Anoia

COMPARTIR

El passat dissabte, 29 d’abril, es va celebrar als Hostalets de Pierola la Trobada Anual dels ADF de l’Anoia organitzada per la federació d’agrupacions anoienques.

La jornada va començar amb l’assemblea general de la Federació d’ADF de l’Anoia, on es van tractar temes específics de l’entitat així com les darreres novetats normatives, entre d’altres temes.

Posteriorment, cap a les 10.30h va tenir lloc una xerrada informativa del nou Cap d’Àrea Bàsica del Bages i antic Agent Major Especialista en Prevenció i Investigació d’Incendis Forestals de l’Anoia, Quico Rivera, on va explicar de quina manera els agents rurals investiguen els incendis.

En acabar, es va celebrar un esmorzar de germanor ofert per l’ADF dels Hostalets de Pierola al voltant d’un centenar d’assistents, així com a la resta de veïns que s’hi van apropar. Va tancar la matinal, una demostració amb de treball escultòric amb motoserra i una visita al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica.

Tant la Federació d’ADF de l’Anoia com l’ADF dels Hostalets de Pierola valora molt positivament la trobada i obren les portes a repetir trobades similars en futures edicions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*