Inici Destacats La Intersindical Anoia augmenta en un 25% la seva afiliació a la...

La Intersindical Anoia augmenta en un 25% la seva afiliació a la comarca durant el 2022

COMPARTIR

La Trabala va acollir el passat 18 de febrer l’assemblea general ordinària d’afiliats i afiliades a l’Anoia. En aquesta, si va exposar l’estat del sindicat a l’Anoia sobre campanyes, comptes i també estat de l’afiliació. Pel que fa a aquest darrer punt, la Intersindical ha exposat que el 2022 s’ha tancat amb un important augment del 25% de les bases del sindicat, unes xifres que cataloguen com a “excel·lents” i que demostren “la bona feina feta” al llarg dels darrers anys. Segons van explicar, el sindicat segueix en peu de lluita per continuar aconseguint encara més representació als centres de treball de la comarca i per representar encara més treballadors i treballadores de tots els sectors.

Pel que fa als sectors de l’afiliació, el sindicat va compartir que més del 26% de les seves bases formen part del sector de la Indústria, el principal sector de representació de la Intersindical a l’Anoia. El segueixen les administracions locals amb un 17% i banca amb un 15%.

El portaveu comarcal, Jordi Pons, va valorar les xifres com a molt positives i va posar en valor que “malgrat la persecució sindical a la qual s’han vist sotmesos alguns companys, els treballadors i treballadores comarcals han respost positivament i ens han fet confiança per a defensar els seus drets laborals”. Per finalitzar, Pons va voler traslladar als afiliats i afiliades que “assumeixen el gran repte que suposa defensar-los en tots els conflictes laborals i que la Intersindical Anoia sempre hi serà”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*