Inici Poliesportiu Intens cap de setmana per la gimnàstica rítmica de l’Anoia

Intens cap de setmana per la gimnàstica rítmica de l’Anoia

COMPARTIR

Pluja de podis per l’Igualada Club Gimnàstic Aula

Diumenge es varen celebrar dues competicions on va participar el club igualadí.

A Santa Coloma de Farners es va celebrar la 1ª fase de Copa Nivell VI, on en categoria aleví aparell pilota varen ser tres les igualadines, Laia Sànchez, Martina Espinalt i Mar Vázquez, totes elles van demostrar grans qualitats, i en categoria Júnior aparell cinta, va ser l’encarregada Dana Pijoan, també demostrant un molt bon nivell.

A la primera jornada dels JEEC, que es va celebrar a Santa Margarida de Montbui, van participar un gran nombre de gimnastes.

En categoria pre-benjamí individual, Elsa Ruiz era segona i Iona Luna 5ª, en modalitat de conjunt les Didam eren segones i les Pipis terceres.

En categoria benjamí individual mans lliures, Anna Casado fou primera i Carla Hueva segona, i amb aparell cèrcol Paula Sallent segona, en modalitat de conjunt, els ocells varen ser primeres i les rococó segones.

En categoria aleví individual Andrea Bolaños va ser 5ª i en modalitat de conjunts les Lladres varen ser segones i les escocesses terceres.

En categoria infantil aparell maces Laia Casado va ser tercera, i en modalitat de conjunts, amb mans lliures les Batman van ser primeres i en maces les infantils van ser primeres.

Ja en modalitat obert, gimnastes federades, en categoria aleví triplet pel club igualadí, amb pilota 1ª Ariadna Lladó, 2ª Alba Monell i 3ª Berta Piquè.

En categoria infantil maces novament triplet, Mariel·la Espinalt 1ª, Sheila García 2ª i Carla Cervera 3ª, a més de Alina Gili 5ª i Berta Enrique 6ª, seguides de Clàudia Cabrera, Marta Elías i Carla Vidal, 8ª, 9ª i 10ª respectivament.

En categoria Cadet, Lia Vidal amb cinta era primera i en categoria juvenil Ruth Reymundi també primera amb aparell de cinta.

La propera cita pel club igualadí, serà el diumenge 4 de març a Torredembarra on es disputarà el classficatori pel Campionat d’Espanya. Molta sort a totes.

L’Anoia Club Gimnàstic estrena gimnastes a la Via Olímpica

Es va celebrar el passat cap de setmana a Hostalets de Balenyà, la primera fase de la copa catalana per les categories més elevades de la gimnàstica artística, el dissabte la categories de via olímpica del nivell 1 al 10, i el diumenge per les categories de base 6, 7 i 8. El club igualadí Anoia Club gimnàstic, va participar amb dos gimnastes a la categoria de via olímpica 1, Aura Cots i Jana Busquets i amb una gimnasta a la categoria de base 6, Kala Tolosa. Per les petites de la via olímpica, amb tan sols 7 anys, va ser la primera competició a nivell federat i van realitzar excel·lents exercicis, cal destacar, la dècima quarta posició a l’aparell de terra de la Jana Busquets.

Per altra banda la Kala Tolosa en base 6, que també va realitzar una excel·lent competició, va quedar dècima primera a l’aparell de terra i va obtenir molt bones puntuacions als aparells de salt i barra d’equilibris. Ara aquestes gimnastes es preparen per a la segona fase, disputant una vaga a la final de la copa catalana. Molts ànims i felicitats, a les gimnastes i a la seva tècnica Juliana Botelho.

El CE Montbui, amfitrió en un competitiu cap de setmana

El passat cap de setmana 19/2 va ser una competició maratoniana a Santa Coloma de Farners, 1ª fase de copa Catalana nivell VII, on les nostres gimnastes Tania Gabarri, Julia Rubio quedant en 2ª posició, Karina Dueñas, Nadine Garcia, Martina Ting Gras quedant 4ª posició, Alba Bosch i Ana Ballet, ens van representar C.E. Montbui en el més alt nivell. Fent un treball excel.lent.

Dissabte 24/2 es va celebrar el trofeu d’hivern del GEIEG en Girona, on ens van representar les gimnastes Alba Bosch quedant 5ª posició, Ana Ballet, Karina Dueñas i Marta Villar quedant 6ª posició. Elaborant un gran treball al tapís.

Diumenge 25/2 doble competició, per una banda la 1ª fase de nivell VI de copa Catalana en Santa Coloma de Farners, participant Marta Alonso quedant 4ª posició. Molt contentes per el seu treball.

I per l’altra banda es va celebrar la 1ª fase dels JJEE, que el va organitzar el nostre club al pabelló del Mont- Aqua, Sta. Margarita de Montbui. On van participar Xénia Jorquera, Martina Gabaldà quedant 3ª posició, Hanna Payán, Irune Lopez quedant 4ª posició, Maria Cerdà, Monica Felip, Irene Elvira, Natalia Poch quedant 4ª posició, Ayla Jaén quedant 3ª posició, Eira Caballé quedant 3ª posició, Marina Reche quedant 1ª posició, Ainoa Payán quedant 2ª posició, Zaira Martinez quedant 1ª posició, Natalia Reche quedant 1ª posició, Judit Castaño quedant 2ª posició, Laia Vives, Queralt Mateu quedant 4ª posició, Julia Enrich, Gisela Fontalba quedant 1ª posició i Aina Pacheco quedant 2ª posició. Totes elles van elaborar amb éxit el seu treball.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*