Inici Societat Els instituts d’Igualada tindran nous punts d’informació juvenil

Els instituts d’Igualada tindran nous punts d’informació juvenil

COMPARTIR

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha presentat #PINS, el punt d’informació i dinamització juvenil als centres de secundària, creat amb la finalitat d’apropar la informació als joves i donar-los a conèixer de primera mà els recursos que ofereix el Departament de Joventut.

Aquest punt d’informació també és una bona eina per fer una diagnosi fiable de les necessitats i les inquietuds del jovent d’Igualada, que canvien ràpidament i que, per tant, requereixen una revisió constant.

La regidora Marisa Vila també ha presentat el projecte Joves Corresponsals, adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO que estudien en els centres de secundària d’Igualada i que té l’objectiu de fomentar la seva implicació en aquells àmbits que els afecten directament i ser una via de comunicació que permeti al departament detectar les necessitats i inquietuds dels joves de la ciutat. Els joves seleccionats fan difusió entre els seus companys de les activitats i recursos al seu abast i poden dinamitzar personalment algun projecte de participació, tant dins com fora del seu institut. Cada dilluns es realitza una reunió a La Kaserna per desenvolupar totes aquestes tasques.

Els corresponsals rebran 4 actuacions de formació que els han d’ajudar a fer la seva tasca i que estan relacionades amb la comunicació oral i en xarxes, la resolució de conflictes, la diversitat i una altra que ells mateixos poden escollir.

Per formar part de corresponsals els joves interessats s’han d’inscriure fins el 17 de novembre. Posteriorment, el 5 de desembre, es comunicarà quins són els 18 joves escollits per formar part del projecte, que es començarà a desenvolupar el dia 9 del mes que ve.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*