Inici Destacats Inscripcions obertes per al quart memorial de pàdel Gabriel Pérez

Inscripcions obertes per al quart memorial de pàdel Gabriel Pérez

COMPARTIR

Els companys de Pàdel del Gabriel Perez Escalante, de l’Infinit d’Igualada, organitzen per quart any consecutiu el torneig de Pàdel en memòria del jove que va morir el 23 d’agost de 2016 per una apendicitis que no es va diagnosticar a temps a l’Hospital de Igualada.

Amb la idea que no s’oblidi mai al Gabriel, el memorial es farà el dissabte 29 d’agost, si la situació de la Covid-19 ho permet. L’objectiu dels organitzadors serà aplegar el màxim de jugadors en diferents torns per no tenir acumulació d’aforament. El sistema de joc serà omplir les sis pistes de l’Infinit en quatre torns de joc. En cada torn es realitzaran partits de deu minuts, els jugadors que guanyin el seu partit aniran escalant a la pista superior i els jugadors que perdin, aniran baixant a pistes inferiors.

Cap a les 20:45h s’aturaran els partits per recordar al Gabriel amb música i parlaments amb presència dels jugadors, amics i familiars just davant de la placa recordativa, que es va col.locar fa tres anys a la paret de l’Inifint on dona accés a les pistes de pàdel.

La inscripció és online i per tenir la samarreta d’aquest any s’haurà de pagar amb antelació 5 euros per Bizum com indica en les instruccions de la inscripció. El dia de la celebració es farà pagar 7 euros que dona dret a jugar a les pistes, a una botifarrada amb cansalada i un refresc.

L’organització vol agrair a la familia i als col.laboradors que fan possible el torneig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*