Inici Cultura Inscripcions obertes pel setè Dictat en Català a Igualada

Inscripcions obertes pel setè Dictat en Català a Igualada

COMPARTIR

El dissabte 27 d’abril tindrà lloc la setena edició del Dictat en Català a Igualada, organitzat per l’APLEC (Associació Promotora de la Llengua Catalana). Es tracta d’una activitat oberta a tothom que vulgui passar una bona estona posant a prova els seus coneixements sobre l’ortografia catalana. Enguany es dictaran textos de l’escriptor igualadí Oriol Solà i Prat. Com en les anteriors edicions, s’estableixen dues categories: adults (a partir de 16 anys) i joves (de 12 a 16 anys). Hi haurà premis pels tres primers guanyadors de cada categoria.

El Dictat es durà a terme a l’Espai Cívic Centre (C/Trinitat, 12) a les 10 h (categoria adults) i a les 11h (categoria joves). Els resultats es faran públics el mateix dissabte a les 12h a l’Espai Cívic Centre i acte seguit, es repartiran els premis. Es comptarà amb l’assistència del regidor de Promoció Cultural i Comerç, Pere Camps.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el 25 d’abril. Per inscriure’s en la categoria d’adults cal enviar un correu electrònic a l’APLEC (aplecaplec@gmail.com) amb el nom, edat i telèfon. En el cas dels joves, cal que l’institut o escola passi una llista a l’APLEC amb el nom i el curs dels alumnes seleccionats per participar-hi o bé que els joves interessats enviïn un correu amb el nom, edat i telèfon.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*