Inici Societat Innovador projecte de teràpia amb nines a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada

Innovador projecte de teràpia amb nines a la Residència Pare Vilaseca d’Igualada

COMPARTIR

El Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) ha presentat un innovador projecte de teràpia amb nines per les persones de la Residència Pare Vilaseca d’Igualada i l’ha obert a la participació comunitària i ciutadana.

El CSSI dona atenció i suport a persones amb dependència i les seves famílies a Igualada i comarca mitjançant 2 equipaments de pisos amb serveis, un hospital de dia, el servei d’atenció a domicili, 3 centres de dia i la Residència Pare Vilaseca. I ho fa innovant per adequar-se a les necessitats de les persones grans o amb necessitats de suport que atén, per donar un servei de qualitat i humà.

Actualment busca trobar aliances, suports  i donacions per poder ampliar la teràpia amb nines que ha iniciat i que està donant molts bons resultats.

Aquesta proposta innovadora d’intervenció no farmacològica en persones amb diagnòstic de demència facilita l’experiència de vinculació de la persona gran amb la nina, i permet el desenvolupament de la capacitat de socialització i d’expressió emocional. Això ajuda a mantenir les habilitats cognitives i la memòria.

L’objectiu principal del projecte de “Teràpia amb nines” és crear un espai específic, moblat i equipat a la residència per poder oferir una experiència immersiva que augmenti els resultats positius assolits. El projecte vol ampliar el nombre de persones que se’n beneficien, que actualment son 25, i també es desitja poder oferir aquesta teràpia en altres centres del CSSI.

Qui vulgui donar suport a aquest projecte socialment innovador i millorar la qualitat de vida de les persones grans d’Igualada i l’Anoia, pot consultar tots els detalls i impactes en aquest enllaç https://kunectors.com/donations/terapia-nines-anoia.

FER UN COMENTARI

*