Inici Destacats Innovació i productivitat a les empreses, lema de la tercera Jornada d’Innovació...

Innovació i productivitat a les empreses, lema de la tercera Jornada d’Innovació a Vilanova del Camí

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Centre Tecnològic Leitat han organitzat la III Jornada d’Innovació a l’Anoia. L’acte tindrà lloc el proper 17 d’octubre de 9 a 12 h, al Centre d’Innovació Anoia, a Vilanova del Camí, i cal fer inscripció gratuïta a peconomica@vilanovadelcami.cat.

Sota el lema “Innovació i Productivitat a les empreses” s’ha convocat a empresaris, industrials i persones emprenedores a participar en un fòrum que obrirà el 1r Tinent d’Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios i el President de Leitat, Jordi William Carnes.

Josep Lluís Checa, Gerent del Centro de Nanotecnología Leitat de Santiago de Chile, serà l’encarregat de pronunciar la ponència marc que girarà entorn a la indústria 4.0 i la productivitat.

Després d’una pausa per al cafè s’obrirà una taula rodona sobre la innovació a l’Anoia. Amb Xavier Marginet, de LABCAT Grup Fontanellas i Martí; Lluís Pinardell, Director de Flexibrick; Josep M. Lladó, Director d’Ultramagic; Dionisio Martín, Director de Mitchell Europe, SL i Jordi Valls, Conseller Delegat de Pere Valls. La taula estarà moderada per Jordi Puiggròs, Director de Redacció de La Veu de l’Anoia.

Com en altres edicions, després de cloure la jornada s’ofereix un servei gratuït d’assessorament personalitzat en innovació per a les empreses que ho sol·licitin. Podeu contactar-hi a peconomica@vilanovadelcami.cat o al 932491160.

Aquest acte compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona. I la col·laboració dels mitjans locals: Ràdio Nova, Vilanova Informació i TVVilanova, La Veu de l’Anoia i veuanoia.cat i l’Associació Polígons dels Plans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*