Inici Societat La iniciativa ‘Stop. Tu Pots’ per a la prevenció de l’assetjament infantil...

La iniciativa ‘Stop. Tu Pots’ per a la prevenció de l’assetjament infantil i juvenil presenta un nou espot

COMPARTIR

En el marc de les activitats de la iniciativa Stop. Tu pots per a la conscienciació i prevenció de l’assetjament infantil i juvenil, impulsada pel departament d’Ensenyament de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca Central i del Projecte Marta, s’ha editat un espot que compta amb la participació de diferents persones vinculades a la ciutat d’Igualada.

L’objectiu és fer ressò d’aquesta problemàtica i de la necessària implicació de pares i educadors per tal d’evitar, des de l’anticipació, aquests tipus de comportaments que tants problemes comporten a la convivència social dels infants i joves. Les persones que participen en l’espot són el periodista i locutor de ràdio Quim Morales, el xef David Andrés, la periodista Carlota Martí, l’actriu Lloll Bertran, la fotògrafa i activista social Carmel·la Planell, el professor i pilot de cotxes David Bosch, la pintora i escultora Teresa Riba, el jugador d’hoquei patins Ton Baliu, el cap de colla dels Moixiganguers d’Igualada Jordi Moreno, la directora del ZOOM Igualada Anna Cervera, el pintor i escultor Ramon Enrich, la també jugadora d’hoquei patins Teresa Bernadas, l’escriptora Teresa Roig, el també periodista i locutor Kilian Sebrià, el comunicador i activista Antoni DeFebrer i l’empresari i pilot de globus Josep Maria Lladó, comptant també amb la col·laboració especial de la Iaia Toneta. El concepte i la producció de l’espot els ha desenvolupat l’equip del Projecte Marta i la gravació i edició ha anat a càrrec de Bernat Enrich.

Aquest és el segon vídeo que s’edita dins d’aquesta iniciativa. El primer es va fer coincidint amb l’anterior edició del Stop. Tu pots i hi van participar alumnes i professors d’escoles i instituts d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*