Inici Societat Ingrid Pou guanya la pop-up store del Rec.014

Ingrid Pou guanya la pop-up store del Rec.014

COMPARTIR

Dijous  es va atorgar el premi al millor dissenyador que concedien conjuntament el magazine cultural Time Out i l’organització del Rec.0, en un acte que va presentar la periodista Eugènia Sendra i que comptava amb la dissenyadora Txell Miras, que feia l’entrega del premi. Dels tres finalistes que havien aconseguit agradar al jurat, la jove dissenyadora de complements Ingrid Pou, va convèncer el jurat gràcies a una col·lecció de bosses de pell molt treballada, on destaquen les línies rectes pures.

Amb aquesta iniciativa que dura ja quatre anys, es pretén ajudar als dissenyadors emergents donant-los una eina que els serveixi de plataforma per donar a conèixer les seves primeres col·leccions i que puguin entrar en contacte directe amb el públic i client.

El REC.0, s’està consolidant com una plataforma de promoció de marques i dissenyadors emergents. Els nous creadors conviuran amb els dissenyadors independents: noms com Who, Gorni Kramer, Kupuri, Susi Sweet Dress, Veneno en la Piel, Jordi Rafart, Costalamel, WAU, Dütch Delight, Catherine Parra i David Valls, seran prop de IKA Editions, Moves Slow to Fashion o l’espai 080 amb Carlota Oms, Ssic and Paul, Rita Row, Chausseurs o Pau Esteve. També segueix el Rec Pop Up Day Estrella Damm, on cada dia s’hi instal.la una marca diferent com Colmillo de Morsa, Loa, Lola Martí o Cuirum. En aquesta zona també disposarà d’espai el guanyador del concurs de moda Time Out, el guanyador del qual serà comunicat el proper 20 d’octubre a la festa Rec Time Out que tindrà lloc a l’espai 33/45 de Barcelona. La moda emergent doncs, creix en aquesta edició.

Rec.0 Experimental Stores va néixer l’any 2009 de la mà de professionals del món del disseny i la comunicació per reivindicar el patrimoni del barri del Rec d’Igualada. En aquests set anys s’ha convertit en un festival de referència del món de la moda i de la cultura, amb la singularitat de donar vida a un patrimoni industrial únic a Catalunya. En la passada edició, celebrada el juny del 2016 van passar pel Rec.0 unes 120.000 persones.

FER UN COMENTARI

*