Inici Societat Ingressa a presó un home per cinc atracaments amb arma blanca en...

Ingressa a presó un home per cinc atracaments amb arma blanca en establiments de l’Anoia

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir, el 20 de gener, un home, de 49 anys, com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència i intimidació.

Entre el 8 i el 20 de gener es van cometre cinc atracaments amb arma blanca en establiments de l’Anoia: la Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt i Capellades.

L’autor sempre actuava utilitzant el mateix modus operandi. Quan entrava a l’interior de l’establiment, esperava amb tota tranquil·litat, i quan la treballadora es quedava sola aprofitava per cometre el robatori.

En tots els fets va intimidar les dependentes amb un ganivet, menys en una ocasió que va utilitzar una destral, i els demanava els diners de la caixa. Va aconseguir un botí de més de 1.300 euros.

Després de diverses gestions d’investigació els mossos van esbrinar que tots els robatoris els havia comès la mateixa persona.

El 20 de gener els mossos van detenir un home a Igualada com el presumpte autor dels cinc robatoris. El detingut va passar el 22 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada i va decretar l’ingrés a presó.

FER UN COMENTARI

*