Inici Destacats Les infraestructures centren la precampanya del PSC a l’Anoia

Les infraestructures centren la precampanya del PSC a l’Anoia

COMPARTIR

El PSC va celebrar la setmana passada diferents actes de precampanya per a les eleccions del proper diumenge, amb presència del candidat anoienc Carles Cuerva i d’altres candidats al Congrés dels Diputats. Cuerva repeteix posició al número 12 de la llista de Barcelona del PSC, la mateixa que tenia a les eleccions del passat 28 d’abril.

El primer acte de pre-campanya es va realitzar a l’Anoia Sud, conjuntament entre Masquefa i Piera, el passat 25 d’octubre. A Masquefa es va celebrar una assemblea oberta per tractar les infraestructures entre el sud de l’Anoia i el Baix Llobregat Nord. Amb la sala d’actes de la biblioteca plena, l’acte va ser obert pel regidor socialista de Masquefa, Daniel Gutiérrez, va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Esteve de Sesrovires, Enric Carbonell, la diputada Sònia Guerra i el candidat Carles Cuerva. L’acte es va tancar amb un compromís socialista pel desenvolupament de les millores a l’A2 i la B40 que han de revertir positivament sobre la B224 una via cabdal de connexió entre l’Anoia i el Baix Llobregat.

Posteriorment els candidats socialistes es van dirigir a Piera, on el Foment va acollir un sopar de germanor socialista amb més de 30 comensals. Després de la benvinguda del Primer Secretari del PSC Piera, Fernando Torres i del Primer Secretari del PSC Anoia, Francisco Guisado, el candidat Carles Cuerva i la Diputada Sònia Guerra es van dirigir als assistents. Cuerva va centrar el seu discurs en la coherència socialista per tal d’abordar l’actual situació a Catalunya. Sònia Guerra va remarcar “les polítiques socials en els àmbits de la igualtat i l’equitat que ha impulsat el govern de Pedro Sánchez, enfront de les polítiques recessives que representa la dreta del PP, Ciudadanos i VOX”.

Dilluns de la setmana passada es va celebrar un segon acte a Òdena, amb la presència del candidat Carles Cuerva, acompanyat aquesta vegada de l’ex-alcalde d’Òdena, Francisco Guisado. La sala d’actes de la nova biblioteca l’Atzavara s’ha omplert per sentir el candidat parlar sobre la importància de l’A2 i el carril bus que ha de facilitar l’accés a Barcelona. Guisado ha exposat la importància del desenvolupament comarcal i com la Conca d’Òdena pot jugar un paper fonamental.

El proper acte, ja en campanya aquest dimecres 6 de novembre, comptarà amb la presència del President en funcions del Senat, Manel Cruz, que visitarà Vilanova del Camí i realitzarà un dinar amb la militància i simpatitzants socialistes de la comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*