Inici Societat Infoanoia tanca el 2021 com el mitjà digital líder a la comarca

Infoanoia tanca el 2021 com el mitjà digital líder a la comarca

COMPARTIR

Infoanoia ha tancat l’any 2021 com el mitjà digital líder a la comarca. Segons les dades de l’auditora OJD Interactiva, infoanoia ha tingut una mitjana de 28.775 usuaris únics mensuals, mentre els altres dos mitjans auditats han aconseguit una mitjana mensual de 17.263 -La Veu de l’Anoia- i 12.046 usuaris únics en el cas d’Anoia Diari. Aquest lideratge s’ha mantingut també en el nombre de pàgines vistes, que supera el milió al llarg dels darrers dotze mesos.

Infoanoia ha estat el diari amb més audiència a la comarca tots els mesos, però destaca especialment el mes de juliol, on el seguiment de l’incendi que va afectar el sud de la comarca va aplegar 43.126 usuaris únics i un total de 146.599 pàgines vistes durant aquell mes. L’audiència d’infoanoia va doblar la dels altres mitjans, segons les mateixes dades d’OJD Interactiva.

Agraïm la confiança dipositada pels lectors i anunciants al llarg de l’any passat i refermem el nostre compromís de servir a la ciutadania de la comarca a través d’un periodisme exercit mb la màxima llibertat i rigor.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*