Inici Cultura Els infants montbuiencs protagonitzen la primera Setmana de les Arts del municipi

Els infants montbuiencs protagonitzen la primera Setmana de les Arts del municipi

COMPARTIR

Durant aquesta setmana s’està celebrant a la Sala Auditori de Mont-Àgora la primera edició de la «Setmana de les Arts», conjunt d’activitats culturals que volen apropar les diferents manifestacions artístiques als estudiants de les escoles i de l’Institut Montbui. Les activitats van començar dilluns, amb un Concert de l’Orquestra de Violins i Violoncels. Aquest projecte ha permès introduir la músca a les diferents escoles montbuienques, i dilluns els alumnes de segon curs de les escoles Antoni Gaudí, Garcia Lorca i Montbou van oferir un gran recital musical, en un acte que va ser obert a la presència de les famílies.

L’endemà dimarts 23 es va organitzar l’activitat «Retrats, instal·lació artística», la qual va anar a càrrec dels alumnes de l’Institut Montbui. Aquest dimecres dia 24, entre les 10 del matí i la una de la tarda s’ha dut a terme la proposta dramatúrgica «Un matí de teatre», amb actuacions de teatre dels alumnes de les escoles Antoni Gaudí, Garcia Lorca i Montbou, que han actuat davant més de 200 persones.

Finalitzarà les activitats de la I Setmana de les Arts la cantata «El ratolí electrònic», que tindrà lloc aquest dijous i en la qual hi prendran part els alumnes de quart curs de les escoles Antoni Gaudí i Garcia Lorca i els de sisè de l’Escola Montbou.

La I Setmana de les Arts ha estat possible per l’organització de les regidories d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Montbui i la implicació de les escoles Garcia Lorca, Antoni Gaudí i Montbui, així com l’Institut Montbui.

FER UN COMENTARI

*