Inici Cultura Els infants de Montbui dibuixen el patrimoni del municipi

Els infants de Montbui dibuixen el patrimoni del municipi

COMPARTIR

El passat 11 d’octubre es va fer la cerimònia de lliurament de premis del concurs de dibuix infantil i juvenil organitzat en el marc de les “Jornades Europees del Patrimoni”, i que va tenir per títol “El nostre patrimoni”. L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde Schummi Juárez, la regidora d’Acció Social, Igualtat, Educació, Solidaritat, Salut Pública i Infància Coral Vázquez i la del regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana Jordi Bòria.

Els guanyadors del concurs van ser els següents. A la categoria A (nens i nenes de P3 a P5) el primer premi va correspondre a Claudia Pérez Rubio; segon premi d’aquesta categoria per a Noor El Amrani; a la categoria B (nens i nenes de Primer a Tercer) el primer premi va ser per a Didac Vicho, mentre que el segon va ser per a Jana Sánchez; a la categoria C (nens i nenes de Tercer a Sisè de Primària), el primer premi va ser per a Irene Vicho, mentre que el segon guardó va correspondre a Cristina Navarro; pel que fa a la categoria D (nens i nenes des de Primer d’ESO i fins a Segon de Batxillerat) el primer premi va ser per a Alae Ferdi i el segon per a Irene Torrents.

El concurs va tenir com a temàtica el patrimoni del municipi (natura, patrimoni arquitectònic, racons, indrets i paisatges de Montbui). Els primers premis estaven valorats en vals de compra de 50 euros per a productes educatius i el segons premis 25 euros en vals de compra per a productes educatius també.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*