Inici Societat Incrementen les circulacions del bus que connecta l’estació d’FGC de Capellades amb...

Incrementen les circulacions del bus que connecta l’estació d’FGC de Capellades amb el nucli urbà

COMPARTIR

El Departament de Territori, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l’Ajuntament de Capellades han presentat aquest dilluns la posada en marxa de la millora de la connexió entre l’estació de tren i el nucli urbà de Capellades. En concret, a partir d’ara tots els trens que s’aturen a l’estació d’FGC -situada a les afores- tindran connexió amb el nucli de Capellades, ja sigui amb autobús o amb el servei a la demanda, una llarga reivindicació del territori. D’aquesta manera, s’han ampliat les expedicions de la línia d’autobús interurbana C1 i també es posa a disposició un vehicle de menys capacitat que funcionarà com a servei a demanda en aquelles hores del dia en què la xifra d’usuaris no justifica l’ús d’un autobús.

Amb aquesta ampliació, la línia disposarà de 51 circulacions per sentit de dilluns a divendres, quan fins ara en tenia 40. Els caps de setmana i festius es passarà de 27 a 38 circulacions per sentit. Pel que fa al servei a demanda, que fins ara només operava el trajecte de l’estació al poble durant els caps de setmana i festius,  a partir d’ara es podrà agafar en tots dos sentits de la marxa i també entre setmana.

La línia interurbana C1, operada per Montferri Hnos, SL , uneix l’estació de Capellades de la línia Llobregat-Anoia amb el nucli del municipi en un trajecte de set minuts i quatre parades. Amb una demanda de més de 88.000 viatges l’any, és una de les set línies interurbanes que el Departament de Territori, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat i Ferrocarrils de la Generalitat; i l’operador de la línia estudien poder electrificar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*