Inici Societat L’incendi de Pujalt ha estat estabilitzat

L’incendi de Pujalt ha estat estabilitzat

COMPARTIR

Els Bombers de Catalunya han rebut avui un notificació a les 14:22 de la tarda avisant d’un incendi a Pujalt, a la zona propera al pont de Vilatella. El foc afecta a vegeteció forestal i agrícola. Les unitats han demanat als agricultors que llaurin els camps agrícoles del voltant per aconseguir que el foc no es propagui de manera desmesurada.

L’incendi encara està actiu i avança, però de moment no hi ha carreteres ni vivendes afectades. Ara mateix, Segons els Bombers, hi estan treballant 21 vehicles i hi ha 5 hectàrees afectades, el 50% de les quals són forestals. Diversos veïns de la comarca afirmen que la columna de fum ja es visible des de diversos punts de la zona.

A les 17:20 de la tarda, els Bombers han fet oficial que el foc estava estabilitzat després de que hagi cremat 30 hectàrees. D’aquestes, el 70% són agrícoles i el 30% restant, forestal.

El foc es dóna per controlat

L’incendi de Pujalt, que ahir va cremar 30 hectàrees, està controlat des d’ahir a la una menys vint minuts de la matinada. Els Bombers, a hores d’ara, encara remullen la zona per prevenció.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*