Inici Societat Incendi en una fàbrica de pintures a Masquefa

Incendi en una fàbrica de pintures a Masquefa

COMPARTIR
L'incendi s'ha originat poc abans de les 3 de la tarda. Foto: Juan Carlos Royo.

Un incendi afecta aquest dilluns a la tarda a una empresa dedicada a la fabricació de pintures ubicada al polígon de la Pedrosa de Masquefa. L’avís pel foc s’ha donat a les 14:45 i, segons els Bombers de la Generalitat, l’incendi afectaria tres bidons de vernís.

Deu dotacions dels Bombers treballen en el foc, que ha generat una espessa columna de fum i ha obligat a desallotjar una quinzena d’empreses del polígon on es troba la fàbrica afectada,  Industrias Químicas Masquelack, S.A. En concret, es tracta de les empreses situades a la part nord del polígon de la Pedrosa, ja que és la direcció on bufa el vent.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat a l’Agència Catalana de Notícies que la previsió és que l’accés a la zona on hi ha la indústria estigui tallat almenys fins a les vuit o les nou del vespre, ja que encara hi ha emanació de vapors, que sumada a la forta calor i el sol fan augmentar el perill.

A darrera hora de la nit, els Bombers van donar per controlat l’incendi i des de primera hora d’aquest dimarts, sis dotacions controlen l’estructura i les emissions de vapor.

FER UN COMENTARI

*