Inici Societat Un incendi afecta una indústria de cartró d’Òdena

Un incendi afecta una indústria de cartró d’Òdena

COMPARTIR
Foto: Guàrdia Municipal d'Òdena

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi a una indústria de cartró d’Òdena, que està situada a l’avinguda de Manresa. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 23.00 hores d’aquest dissabte a la nit, ha estat controlat poc abans de les 6 del matí d’aquest diumenge.

A l’arribada dels efectius, l’incendi estava totalment desenvolupat i els Bombers han hagut de fer un atac defensiu amb línies d’aigua per tal de protegir i frenar la propagació a la part d’instal·lació no afectada, així com a la casa unifamiliar ubicada a la part posterior.

De les tres naus contigües que té la indústria n’han cremat totalment dues. La que es troba paral·lela a l’avinguda de Manresa i la nau central. A més, n’ha col·lapsat la coberta. La tercera nau ha quedat afectada per la temperatura i el fum, però els efectius l’han protegit i han evitat que resultés cremada. Ja aquest diumenge al matí s’ha esfondrat la façana de la nau principal.

Al lloc, s’han desplaçat 23 dotacions de Bombers, de les quals 14 són vehicles d’aigua, 3 autoescales i la resta vehicles lleugers i de comandament amb el Grup Operatiu de Suport (GROS) i també el Grup Especialista d’Estructures Col·lapsades (GREC).

A banda, també treballen efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu i dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Municipal d’Òdena que han tallat els accessos a la zona, entre ells la carretera C37z (avinguda de Manresa).

FER UN COMENTARI

*