Inici Societat Inaugurades les obres de millora de la piscina municipal de Torresport de...

Inaugurades les obres de millora de la piscina municipal de Torresport de La Torre

COMPARTIR

La Torre de Claramunt ha inaugurat les obres de millora per a la piscina municipal Torresport ratificant també l’inici a una nova temprada de bany. La piscina, aquest estiu 2017, ha obert portes amb moltes millores que s’han realitzat al llarg de l’any.

Concretament, aquest darrer any s’ha dut a terme la darrera fase de millora a les instal·lacions. L’actuació realitzada ha estat construir una nova sala tècnica dimensionada per a instal·lar els elements per a la depuració i manteniment de les aigües de bany. A més, s’ha transformat el sistema de depuració cap al sistema salí que, entre altres avantatges, evitarà haver de manipular àcids i d’altres productes perillosos. La reforma estructural de l’accés als vestidors a les persones de mobilitat reduïda també ha estat una de les més recents i importants intervencions.

La primera fase de les obres es van començar el 2013 i des de llavors s’han anat executant cada any diverses fases fins a l’actual 2017.

Les noves instal·lacions són més espaioses i funcionals i milloren els seus accessos de cara a la ciutadania.

En l’obra hi ha participat l’arquitecte Xavier Quintana i Anna Bartrolí, redactors del projecte i directors de la part d’obra civil amb la col·laboració de l’arquitecte municipal Jordi Cufí. Pel que fa a les tasques d’enginyeria, disseny de la sala tècnica, va anar a càrrec de l’enginyer Marc Pujol .L’ execució de les obres i instal·lacions que abasten aspectes tècnics i d’enjardinament, han estat realitzades per diverses empreses del territori , així com pel personal de la brigada municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*