Inici Destacats Impulsem Vilanova Junts registra una esmena als pressupostos de la Generalitat per...

Impulsem Vilanova Junts registra una esmena als pressupostos de la Generalitat per exigir l’ampliació de l’escola Pompeu Fabra

COMPARTIR

Junts ha registrat una esmena als pressupostos a la cambra catalana per a l’ampliació del Pompeu Fabra. La demanda històrica del centre, que experimenta des de fa anys una manca d’espais adequats, no ha estat recollida pel partit de govern, ERC, en els pressupostos d’aquest any. En paraules de Barón» El centre pateix una situació intolerable, on una solució provisional com la dels mòduls, ha estat postergada durant més d’una dècada». El regidor afegeix que» no entenem com la proposta d’ampliació aprovada per unanimitat all Ple del Parlament de Catalunya el 2021, no hagi estat recollida en la previsió d’enguany, comptant amb representants comarcals d’ERC i PSC al Parlament». El pressupost aprovat inclou l’ampliació de l’escola Castell d’Òdena, amb 3,3 MEUR per al 2023, per contra, el projecte d’ampliació de l’escola vilanovina  queda al marge en paraules del regidor vilanoví per» manca d’interès dels grups polítics que han votat a favor del pressupost».

En la reunió celebrada amb la diputada Judit Guàrdia, de Junts, i a la que van assistir altres membres de la delegació local, el regidor va sol·licitar l’esmena al pressupost, i que comportava la redacció del projecte «per tal de reparar el greuge comparatiu que pateix el centre». Una esmena, que ha estat votada en contra pel grup d’ERC,, i que hauria pogut revertir» una situació que preocupa a tota la comunitat educativa vilanovina».

FER UN COMENTARI

*