Inici Destacats Impulsem El Bruc lamenta que el pacte Junts-PSC «posa per davant interessos...

Impulsem El Bruc lamenta que el pacte Junts-PSC «posa per davant interessos personals»

COMPARTIR

Impulsem el Bruc-ERC, que va guanyar les eleccions municipals al Bruc per un estret marge de vots, ha agraït la confiança dels veïns en un comunicat on assumeixen que hauran d’assumir el rol d’oposició després del pacte entre Junts i PSC.

Els republicans exposen els intents de negociació amb les dues forces que governaran El Bruc a partir de dissabte vinent.

Per una banda, en el cas de Junts asseguren que el cap de llista Rafel Galván «va voler governar en solitari posant per davant els seus interessos personals per arribar a posicions superiors a la seva carrera política, i argumentant que el programa de Impulsem el Bruc no té fonament ni consistència. Lamenten aquests arguments donat que, casualment, moltes de les propostes del programa de Junts, han estat les mateixes que l’equip de Impulsem el Bruc ja havia incorporat al seu programa i fet públiques, abans del període de campanya».

Pel que fa a la candidatura d’Unitat-PSC, asseguren que el cap de llista Carles Castro «va demanar compartir l’alcaldia i van arribar a treballar conjuntament en la distribució de regidories, per tal de construir un equip equilibrat i conforme als requeriments que es van presentar. Encara que tot va quedar sobre la taula en conèixer el pacte amb Junts».

Lamenten que en tots dos casos «els interessos propis s’han imposat per sobre dels interessos del poble» i que Junts i PSC «s’han negat a treballar de la mà de dones fortes i preparades, com Débora Chiachio, que ha liderat la llista de Impulsem el Bruc i ha aconseguit guanyar les eleccions».

Des d’Impulsem el Bruc expressen la seva decepció i consideren que «aquest pacte, que ja estava previst abans de les eleccions, desconsidera els desitjos de la majoria dels votants i demostra una falta de confiança en el criteri del poble».

La formació referma el seu compromís amb els ciutadans i asseguren que seguiran treballant «per i amb ells, malgrat les dificultats que l’oposició els presentarà». Es mostren «fidels als seus valors, sense vendre fum ni creuar línies vermelles, i reiteren que la seva única promesa és treballar per al millor del poble del Bruc».

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. S’ha de saber fer política i esbobar injúries, no es el mes correcte, deuen de seguir el “mètode Rufian” de veure enemics per allà on algú pensa diferent.
    Per cert, molt lleig el comentari dones fortes… potser que les dones de UPB i de Junts deuen de ser menys dones? Per no ser d’ERC… en fi… rufianades.
    Ah per cert, ja va sent hora que algú els hi expliqui que la suma de vots de les dues forces si representa “ la majoria dels votants” doncs aquesta suma es la quantitat de gent que no vol ERC en la gestió del poble.

FER UN COMENTARI

*