Inici Bàsquet Important victòria del Sènior femení del Bàsquet Igualada

Important victòria del Sènior femení del Bàsquet Igualada

[Img #4516]Han jugat pel Depimés CB Igualada A: AC.Martínez, V.Júlvez, L.Icart (9), C.Carner (10), N.Minguet (14) -cinc inicial-. M.Torra (1), X.Freixas (6), M.Pujol (4), A.Acevedo (11), M.Quintana (6)

Parcials: 19-9, 10-18 (29-27), 9-19 (38-46), 13-15 (51-61)

Àrbitres: S.Fernández, R.Soronellas

Important victòria del Depimés CB Igualada A en el darrer partit de la primera fase contra el Draft Gramenet. La victòria era important ja que l’equip que l’aconseguís l’arrossegaria de cara a la segona fase.

El partit va començar amb molt poca tensió per part igualadina, un joc molt fred i amb moltes imprecisions de cara a cistella. S’erraven llançaments molt còmodes i defensivament es concedien moltes facilitats per tal que les jugadores del Draft comencessin dominant el partit. [Img #4517]Les igualadines van tardar 5 minuts en anotar la primera cistella de camp i quan van anotar la segona, en el minut 9, la diferència ja era de 10 punts. Les locals basaven el seu joc en el joc interior i amb una inspirada Bri Milla que anotava tots els llançaments exteriors que executava. Abans de la fi d’aquest primer període, les blaves aconseguien el primer triple contrarrestat per un altre triple local al límit de temps des de molt llluny que deixava l’electrònic amb un clar i merescut 19 a 9.

En el segon període, les igualadines van haver de batallar contra la defensa zonal plantejada per l’equip rival i amb molta paciència i bona circulació de pilota aconseguien derrocar aquesta defensa. Carregant en el joc interior i treient petroli des de la línia de tirs lliures. En defensa les igualadines van incrementar el to defensiu colapsant la circulació rival i no permeten segones opcions. Les alternances defensives amb la zona press i individual començava a donar els seus fruits. Al [Img #4518]descans però, s’arribava amb un ajustat 29 a 27. El resultat hagués pogut ser un altre al descans sinó hagués estat per la excel·lent resposta igualadina.

En el tercer període les noies del Depimés van seguir treballant per tal de poder capgirar el marcador degut a la importància del valor de la victòria. En aquest tercer període les noies de l’Igualada van trobar la seva millor versió sobretot carregant molt el joc en les interiors. L’equip del Draft patia ja que les jugadores més valuoses portaven molts minuts a pista i no podien seguir el ritme exigit per les visitants. Al final d’aquest període, amb un triple igualadí s’aconseguia una màxima diferència de 8 punts, 38 a 46.

En el darrer període, les igualadines van seguir dominant en el marcador fins a augmentar la diferència als 12 punts, 41 a 53, però a partir d’aquí les coses van començar a canviar. Les noies del Draft van endosar un parcial de 10 a 2 que les permetia col·locar-se a només 4 punts del [Img #4519]Depimés a manca de dos minuts per a la fi del partit. Els dos equips sabien de la importància de la victòria i també de l’average, les locals havien aconseguit guanyar a casa de l’Igualada de 3 punts i en aquests moments la diferència era de 4. Les locals volien guanyar el partit però si no podien fer-ho volien aconseguir guanyar l’average. En el darrer minut però, les igualadines amb dos triples consecutius van trencar les il·lusions de les del Draft col·locant el marcador final amb un 51 a 61.

D’aquesta manera, el conjunt igualadí aconsegueix finalitzar aquesta primera fase en segona posició. La propera setmana és de descans i la següent ja començarà la segona fase en la qual les igualadines s’hauran d’enfrontar amb els cinc mlillors equips del grup 2: Joventut Les Corts, Platges de Mataró, Cerdanyola, Viladecans i SESE. Es preveu una segona fase molt apassionant en la qual les igualadines lluitaran per entrar entre les quatre primeres per poder entrar en les semifinals de Copa Catalunya.