Inici Art Imatges d»El millor equip de la història’ al Museu de la Pell...

Imatges d»El millor equip de la història’ al Museu de la Pell d’Igualada

COMPARTIR

[Img #7595]Entre els dies 30 de maig i 30 de juny, el Museu de la Pell d’Igualada exposa una acurada tria de fotografies del Barça de Josep Guardiola. Una selecció de les imatges més impactants de Manel Montilla, fotògraf del diari Mundo Deportivo, que reflecteixen tots els valors atribuïts al que molts ja anomenen El millor equip de la història.

Manel Montilla es va iniciar en la fotografia esportiva a principis dels anys ‘90, en l’onada dels Jocs Olímpics de Barcelona. La trajectòria a Mundo Deportivo li ha brindat l’oportunitat de captar de ben a prop el temps de Guardiola com a entrenador del primer equip blaugrana. No és només que hagi assolit tretze de setze títols, ni les inesborrables victòries contra el Reial Madrid. El seu Barça, el millor equip de la història, és també companyonia, esforç, talent, solidaritat i passió.

Del treball d’aquests anys, n’ha nascut una exposició i un llibre, que reflecteixen els millors moments d’aquest Barça irrepetible. Gràcies a la voluntat del fotògraf i a Mundo Deportivo, l’exposició arriba a Igualada del 30 de maig al 30 de juny, a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*