Inici Destacats Iguana estén la seva xarxa de fibra òptica al nucli montbuienc de...

Iguana estén la seva xarxa de fibra òptica al nucli montbuienc de La Mallola

COMPARTIR

Iguana ha completat el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica al nucli de La Mallola, al terme municipal de Santa Margarida de Montbui. La Mallola és una de les zones blanques que l’operador de telecomunicacions va anunciar que desplegaria aquest any gràcies als fons propis de l’empresa anoienca i a fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Unió Europea. El projecte té com a objectiu fer arribar connexió a Internet d’alta qualitat a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat. Els habitants de La Mallola ja poden sol·licitar l’alta a la xarxa de fibra òptica d’Iguana.

El Saió i Sant Martí de Tous

El proper pas està sent el desplegament del nucli de El Saió i l’estesa de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Sant Martí de Tous. Paral·lelament, Iguana està treballant en el desplegament d’alguns dels ramals de Jorba que permetran donar connexió de qualitat a masies i cases disperses que han sol·licitat el servei i segueix l’estesa de la xarxa de fibra òptica a Masquefa.

Iguana és un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars. Aquest any 2018 Iguana ha finalitzat el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada deixant en cobertura als 20.000 immobles de la capital de l’Anoia, i de Jorba (nucli urbà, Sant Genís, Pla de Torruella i Ca la Minga) i segueix fent arribar la seva fibra òptica a Masquefa on ja hi ha més del 43% del municipi en cobertura.

FER UN COMENTARI

*