Inici Destacats Iguana completa el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica...

Iguana completa el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada

COMPARTIR

Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia, ha completat el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada, de manera que tots els habitatges i empreses de la ciutat estan en cobertura de la fibra òptica d’Iguana i poden contractar la connexió a Internet a través de fibra òptica amb l’operador local.

La xarxa de fibra òptica que ha desplegat Iguana és pròpia i per fer-la arribar a totes les adreces d’Igualada ha necessitat més de 100 quilòmetres de cable de fibra òptica i ha invertit un milió d’euros de fons propis. En total dóna cobertura a uns 20.000 immobles de la ciutat d’Igualada.

El desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Igualada va començar l’any 2014 i tal i com estava previst ha finalitzat amb l’entrada de l’any 2018. A Masquefa, Iguana també està desplegant la seva pròpia xarxa de fibra òptica i ja compta amb més d’un 43% del municipi desplegat.

En el darrer any el nombre de clients que confien en Iguana ha pujat un 42 %, segons informen des de la companyia, que va obrir l’any passat la seva primera botiga ubicada al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Iguana és un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*