Inici Societat Iguana completa el desplegament de la fibra òptica a Jorba

Iguana completa el desplegament de la fibra òptica a Jorba

COMPARTIR

L’operador de telecomunicacions anoienc Iguana ha completat el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica al nucli urbà de Jorba, Sant Genís, Ca la Minga i el Pla de Torruella. L’operador  va iniciar el desplegament al febrer d’enguany i ha invertit 60.000 euros de recursos propis. Des de ja fa mesos els jorbencs i jorbenques poden demanar l’alta de la connexió de fibra òptica per a les seves llars i negocis i molts d’ells ja gaudeixen d’una connexió a Internet de qualitat.

Ara Iguana està planificant i executant el desplegament d’alguns dels ramals de la xarxa de fibra òptica que permetran donar cobertura d’Internet de qualitat a algunes masies i cases disperses que han sol·licitat el servei.

Tous i Capellades

D’altra banda, Iguana també està treballant direcció a Sant Martí de Tous per poder fer arribar la xarxa de fibra òptica a aquest municipi i ha fet obra pública a Capellades per instal·lar equipament tècnic que li ha de permetre fer arribar connexions de qualitat a través de fibra òptica a la zona de les Valls de l’Anoia, al sud de la comarca.

Iguana és un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars. Aquest any 2018 Iguana ha finalitzat el desplegament de la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Igualada deixant en cobertura als 20.000 immobles de la capital de l’Anoia, i segueix fent arribar la seva fibra òptica a Masquefa on ja hi ha més del 43% del municipi en cobertura.

FER UN COMENTARI

*