Inici Destacats Iguana celebra el seu desè aniversari

Iguana celebra el seu desè aniversari

COMPARTIR

L’operador de telecomunicacions anoienc Iguana va celebrar aquest dilluns 14 de febrer el seu desè aniversari amb tot l’equip que forma part de l’empresa. En el decurs de la celebració, representants de la direcció de l’empresa van fer una mirada al passat i a la trajectòria de l’empresa i van remarcar que «Iguana va néixer com un somni, amb uns valors clars i uns objectius que a dia d’avui mantenim forts» i també van destacar «la fidelitat, la lleialtat i el compromís de l’equip d’Iguana» que fa que hi hagi persones que faci un munt d’anys que en formen part.

L’empresa, amb seu a l’Anoia, va constituir-se l’any 2012 per poder donar servei de connexió a Internet de qualitat, primer a través de radioenllaç i, posteriorment gràcies al desplegament de la seva pròpia xarxa, de fibra òptica. De fet, Iguana fou el primer operador en començar el desplegament de fibra òptica a Igualada. A dia, d’avui, la seva xarxa de fibra òptica arriba a 27 termes municipals de l’Anoia, del Baix Llobregat i de l’Alt Penedès i dona cobertura a gairebé 70.000 immobles. Iguana té desplegats prop de 800 quilòmetres de fibra òptica: uns 170 de xarxa troncal que permet fer arribar la connexió a Internet d’alta qualitat als diferents nuclis de població des de les capçaleres que l’operador té distribuïdes arreu del territori, i uns 630 de xarxa de distribució per fer arribar la connexió a les diferents llars, comerços i empreses.

A diferència d’altres operadors, des dels seus inicis Iguana inverteix en la creació de xarxes de telecomunicacions i desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica ja que és l’única manera de garantir l’alta qualitat del servei que presta a particulars i a empreses. A més, això permet generar ocupació directa i indirecta amb un creixement de la plantilla que ronda el 30% anual.

Desplegaments previstos

Iguana està enllestint el desplegament del terme municipal d’Olesa de Montserrat i dels seus polígons industrials, i també està treballant a Esparreguera. Un cop finalitzats aquests dos municipis de la zona del montserratí al Baix Llobregat iniciarà l’estesa de fibra òptica a Abrera.

L’empresa va tancar l’any 2021 amb la incorporació de dues botigues noves situades al Centre Comercial Montserrat Centre d’Abrera i a Piera, davant del Centre de Serveis la Bòbila, a l’avinguda de la Carretera d’Igualada, 4 (Local 4). Aquests dos nous punts d’atenció se sumen a la botiga d’Igualada del carrer Santa Caterina, 32 que aquest mes de febrer celebra el seu cinquè aniversari. Amb l’obertura d’aquests dos nous establiments Iguana reforça la seva atenció al client de proximitat, un dels valors de l’empresa.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*